GLAS

M

logo-vca

UW PROFESSIONELE PARTNER

Glas is een eeuwenoude bouwmateriaal met grenzeloze mogelijkheden. Maar de toepassing ervan in complexe constructies vereist technisch inzicht. Als architect, aannemer of bouwheer vertrouwt u zorgeloos op de ruime expertise en jarenlange ervaring van X-Service Plus.

X-Service Plus is gespecialiseerd in het uitvoeren van glaswerken, gaande van vrijstaande glazen balustrades tot op maat ontworpen  glasconstructies.  We bieden volledige glassystemen met achterliggende structuur in Staal, Aluminium of Roestvast staal.

eeuwenoude bouwmateriaal met grenzeloze mogelijkheden

TOTAALOPLOSSINGEN VOOR GLAS

X-Service Plus biedt totaaloplossingen: van ontwerp tot uitvoeringsfase, inclusief studiewerk: alles in eigen beheer voor complete glassystemen. U rekent op ons voor een integrale aanpak bij al uw luifels, koepels en gevelsystemen: van studie en engineering tot productie, montage en service. Zo begeleiden we uw project van A tot Z, inclusief de vereiste engineering. Onze jarenlange ervaring en kennis waarborgt eveneens dat u de beste en de meest elegante oplossing krijgt en dit voor de meest concurrentiële prijs.

Heeft u een project met glas in verweven en wenst u een professioneel partner om dit te realiseren, dan bent u op het juiste adres!

GLAZEN BALUSTRADES VOOR IEDERE RUIMTE

Een glazen balustrade binnen in een woning of buiten, alles is mogelijk. Het geeft een mooie uitzicht en uiteraard zet u met een balustrade in op een veilige doorloop, maar daarnaast heeft het ook andere voordelen. Zo kan het een interieur upgraden qua stijl en design en kan het meer ruimte en licht realiseren. Door de vele implementatiemogelijkheden hebben wij ondertussen oplossingen kunnen realiseren in publieke ruimtes, kantoren als buiten op bruggen en toegangstrappen in treinstations.

U bepaalt zelf hoe uw glazen balustrade eruit komt te zien, door te kiezen voor een afwerking die volledig naar uw wens is, met of zonder verlichting. De keuze is aan u, wij leveren de glazen balustrade op maat!