PROJECTEN

UW PROFESSIONELE PARTNER

Montage- en demontagewerken vormen sinds begin van de oprichting  de hoofdactiviteit van het bedrijf.

Klik hier voor gedetailleerde informatie over onze montageprojecten.

UW PROFESSIONELE PARTNER

X-Service Plus is uw partner voor alle onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties. Door hun jarenlange ervaring en vakmanschap hebben ze de knowhow om in een beschermde omgeving perfecte maintenance te waarborgen.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze onderhoudsprojecten.

UW PROFESSIONELE PARTNER

Als architect, aannemer of bouwheer vertrouwt u zorgeloos op de ruime expertise en jarenlange ervaring van X-Service Plus.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze glasprojecten.

UW PROFESSIONELE PARTNER

X-Service Plus gaat verder dan alleen produceren in haar moderne fabriek in Genk. Bij ons bent u geen klant of leverancier, maar partner. Onze tekenaars vertalen ideeën naar een passend ontwerp.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze staalprojecten.

F.A.Q.

X-SERVICE PLUS bedient een breed scala aan industrieën, waaronder metaal en staal, (petro)chemie, land- en zee-toepassingen, opslag- en havenfaciliteiten, energiecentrales en waterzuiveringsinstallaties.

Ons bedrijf biedt professionele diensten aan op verschillende gebieden, zoals assemblage, onderhoud, metaal en glas. Hieronder vallen machineassemblage, laswerkzaamheden, onderhoud van industriële installaties en nog veel meer.

We plannen en implementeren onze projecten zorgvuldig volgens de behoeften van onze klanten. Allereerst identificeren we de behoeften van onze klanten in nauwe samenwerking met hen, en vervolgens plannen we de details van het project met ons professionele team.

X-SERVICE PLUS is uitgerust met een team dat 24/7 beschikbaar is voor noodsituaties. Op elk moment dat onze klanten het nodig hebben, staat ons deskundige personeel klaar om snel en effectief in te grijpen.

Als een bedrijf met een VCA 2-sterrencertificering, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentiële waarden voor ons. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven in elk project en streven ernaar om betrouwbare en uitstekende service aan onze klanten te bieden.

X-SERVICE PLUS voert projecten uit en biedt diensten aan in verschillende regio’s, zowel in heel Europa als internationaal. We hebben een uitgebreid operationeel netwerk om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, waar ze ook nodig zijn.