MONTAGE

KLIMAATTECHNIEK INDUSTRIE

logo-vca
KLIMAATicoon
CPcolt

KLIMAATTECHNIEK INDUSTRIE

NATUURLIJKE EN MECHANISCHE VENTILATIE, ADIABATISCHE KOELING, VERWARMING EN WARMTETERUGWINNING

Met name in de industrie kunnen klimaatproblemen de productievoortgang ernstig verstoren. Niet alleen de mens, maar ook het functioneren van machines en de kwaliteit van producten en grondstoffen worden door een slecht binnenklimaat nadelig beïnvloed. Daarnaast is voor tal van productieprocessen een goed geconditioneerde ruimte vereist.

COMFORT COLT KLIMAAT = COMFORT + PRODUCTIVITEIT + KOSTENBESPARING

EEN NIEUWE VISIE OP HET WERKKLIMAAT IN FABRIEKEN EN INDUSTRIËLE HALLEN

Colt introduceert het Comfort Colt Klimaat. Een nieuwe visie op het werkklimaat in fabrieken en industriële hallen. Met oplossingen die leiden tot schone lucht, voldoende licht en een aangename temperatuur. De voordelen daarvan zijn duidelijk: minder werkverzuim, minder fouten, hogere productiviteit en betere resultaten. En vooral: meer werkplezier, meer aantrekkingskracht op nieuwe werknemers en meer garanties voor de continuïteit van uw bedrijf.

Natuurlijke en mechanische ventilatie, adiabatische koeling, verwarming en warmteterugwinning

GECERTIFICEERD PARTNER

X-SERVICE PLUS is gecertificeerd partner van Colt International op vlak van montage van INDUSTRIËLE KLIMAATTECHNIEKEN.

De volledige montage van de systemen, gaande van het maken bouwkundige openingen, leveren en plaatsen van de benodigde staalconstructies tot het plaatsen en opstarten van de koelinstallaties behoren tot onze dienstverleningen.

Jarenlange ervaring en de specifieke opleidingen per expertise waarborgen de perfecte uitvoering van de projecten.

logoXwit
Colt Logo_Black

MONTAGE VAN KLIMAATINSTALLATIES

X-Service Plus installeert diverse types van klimaattoestellen gaande van Adiabatische koelinstallaties tot industriële luchtgroepen, van natuurlijke ventilatietoestellen tot industriële verwarmingsinstallaties.

X-Service Plus verzorgt zowel de mechanische en elektrische montage, pneumatische stuurleidingen als de benodigde pijpleidingen voor de installaties.

De benodigde draagstructuren voor de diverse toestellen en/of de secundaire staalconstructies zoals bordessen en trappen rond luchtgroepen worden met de klant gezamenlijk ontworpen. De engineering, productie, conservering en plaatsing van deze structuren behoren tot de scope van X-Service Plus.

logoXwit
Colt Logo_Black

LUCHTKANALEN & TEXTIELKANALEN

X-Service Plus monteert Luchtkanalen en Textielkanalen (luchtsokken), in zowel nieuwbouwprojecten als in productieruimten in werking.

Alle grote bouwprojecten bevatten een doolhof van leidingen en ventilatiekanalen die vragen om een plaatsing dat niet alleen snel en eenvoudig is maar ook instaat voor veiligheid, stevigheid en bescherming. Dankzij zijn jarenlange ervaring en de effectieve montagesystemen biedt X-Service Plus de gewenste eindresultaat.

De benodigde kanaalwerk bij de klimaatprojecten kunnen zowel opgemeten, geleverd en geplaatst worden door onze diensten.

logoXwit
Colt Logo_Black