STAAL

STAALCONSTRUCTIES

logo-vca
kraan

STAALCONSTRUCTIES

X-Service Plus, Uw partner op het gebied van staalconstructies. Engineering, productie en montage van diverse constructiewerken voor de utiliteit, woningbouw en civiele bouw, van renovatie tot nieuwbouw.

X-Service Plus is gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten staalconstructies, van licht tot zwaar en van eenvoudig tot gecompliceerd. Wij produceren en monteren diverse constructiewerken in staal, roestvrij staal of een combinatie hiervan. Uiteraard kunnen wij ook aanverwante producten leveren en monteren.

Bruggen, daken, gevels, trappen, balustrades, zuilen en portieken in staal zijn geen onbekende materie voor ons.

Onze partners in binnen- en buitenland stellen ons de mogelijkheid om zeer grote staalconstructies, volgens de geldende normen zoals EN1090 te kunnen produceren en de CE-conformiteitsverklaring af te leveren en dit voor de meest concurrentiële prijzen.

Neem hieronder een kijkje hoe we tewerk gaan;

X-Service Plus, Gedreven door uitdagingen!

VOORTRAJECT

U heeft een bouwproject waar staal in verweven is, en heeft een zicht op wat dit inhoudt. Nu alleen het belangrijkste, de uitvoering. Leg uw plannen en ideeën aan ons voor en met onze kennis en jarenlange ervaring denken wij met u mee en geven waar nodig onze adviezen. Wanneer u concreet weet wat u wilt maken u een gedetailleerde offerte op. Wanneer u even enthousiast al ons bent en door wilt naar de volgende fase zetten we de offerte om naar een definitieve opdracht. Hierna wordt een gedetailleerde uitvoeringsplanning opgemaakt

VOORTRAJECT

ENGINEERING

Het meten, ontwerpen en uittekenen is een arbeidsintensief proces. Daarom gebeurt dit pas als de opdracht definitief is. Het ontwerp wordt op de millimeter nauwkeurig uitgetekend met 3D tekenprogramma’s, zoals Tekla Structures. Dat betekent meestal in een 3D ontwerp zodat door onze klanten exact kan worden waargenomen wat het eindproject gaat worden.

PRODUCTIE

Nadat het ontwerp 100% goedgekeurd is, gaan we over op het uitvoerende fases. Namelijk tot de productie van het staalconstructies! Dit gebeurt in onze werkplaats in Genk of bij onze partnerbedrijven. Alle items en materialen worden vervaardigd, behandeld en voorbereid voor montage.

Production

MONTAGE

Het ontwerp is in de werkplaats in zijn geheel of in delen geproduceerd. Het onderdelen worden on-site volgens de detailplanning geleverd. De nodige hijsmiddelen en montagematerieel wordt voorbereid en alle onderdelen worden als puzzelstukjes in elkaar gezet en binnen de kortste tijd staat uw project op zijn plek!

VCA
Montage

F.A.Q.

X-SERVICE PLUS bedient een breed scala aan industrieën, waaronder metaal en staal, (petro)chemie, land- en zee-toepassingen, opslag- en havenfaciliteiten, energiecentrales en waterzuiveringsinstallaties.

Ons bedrijf biedt professionele diensten aan op verschillende gebieden, zoals assemblage, onderhoud, metaal en glas. Hieronder vallen machineassemblage, laswerkzaamheden, onderhoud van industriële installaties en nog veel meer.

We plannen en implementeren onze projecten zorgvuldig volgens de behoeften van onze klanten. Allereerst identificeren we de behoeften van onze klanten in nauwe samenwerking met hen, en vervolgens plannen we de details van het project met ons professionele team.

X-SERVICE PLUS is uitgerust met een team dat 24/7 beschikbaar is voor noodsituaties. Op elk moment dat onze klanten het nodig hebben, staat ons deskundige personeel klaar om snel en effectief in te grijpen.

Als een bedrijf met een VCA 2-sterrencertificering, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentiële waarden voor ons. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven in elk project en streven ernaar om betrouwbare en uitstekende service aan onze klanten te bieden.

X-SERVICE PLUS voert projecten uit en biedt diensten aan in verschillende regio’s, zowel in heel Europa als internationaal. We hebben een uitgebreid operationeel netwerk om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, waar ze ook nodig zijn.