MONTAGE

STAALBOUW

logo-vca
kraan
CPcolt

STAALBOUW

LICHTGEWICHT

Geen enkel materiaal is zo sterk en tegelijkertijd zo licht en slank als staal. Bovendien kunnen met staal de meest ingewikkelde vormen en constructies uitgedacht en gerealiseerd worden.

Bij hoogbouw vormen staal en beton de uitermate geschikte combinatie om prestigieuze projecten te realiseren. Het beton gebruiken we dikwijls in de massieve kernen waarin alle nutsleidingen, trappen, liften, … zijn ondergebracht. Met het staal worden dan de verdiepingsvloeren en buitengevels ondersteund over soms tientallen verdiepingen.

KORTE BOUWTIJD

De hoge bouwsnelheid bij staal resulteert in besparingen op tijdsgebonden kosten. Bij een goede afstemming op de afbouw verloopt de gevelmontage vlotter dankzij de maatvastheid van de staalconstructie.

onze kracht, uw staalconstructie

UW PROFESSIONELE PARTNER

X-Service Plus is uw internationale partner voor de montage en demontage van staalconstructies. Onze werkzaamheden variëren van de montage van een trap met leuningen tot stalen constructies van meer dan duizend ton. Tevens kunnen wij uw complete project aannemen d.m.v. vooraf vastgelegde prijs.

VAKBEKWAME MENSEN

Weten wat u wenst en dit omzetten in een gedegen planning, daarmee beginnen we aan uw project. Door constant overzicht te houden, met een team van gemotiveerde mensen, werken we uw opdracht uit tot het beoogde resultaat.

Binnen onze specifieke dienstverlening is ieder montageteam uitgerust met een complete montage-bus. Het monteren van uw constructie kunt u dan ook volledig aan ons overlaten. Ook het vakkundig plaatsen van sandwichpanelen, betonplaten en betonplinten nemen we, op uw verzoek, in de dienstverlening mee.

Voor zowel het aannemen van constructies op montage- of regiebasis, bent u bij X-Service Plus aan het juiste adres.

MONTAGE STAALCONSTRUCTIES

Zoekt u een professional voor de montage van uw staalconstructie? Dan bent u bij X-Service Plus aan het goede adres. Wij zijn namelijk dé specialist voor het zetten of monteren van uw staalconstructie.

We doen wat we beloven. Dankzij onze precieze planning en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers, is de montage van uw staalconstructie bij ons in goede handen. Wij werken hard en nauwkeurig zodat de stalen constructie zo snel mogelijk staat. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid.

DAK- & GEVELBEKLEDING

X-Service Plus kan instaan voor het plaatsen van panelen, scheidingswanden en gevelbekleding op maat, in diverse profileringen en kleuren. We beschikken over eigen teams die dat uiterst vakkundig uitvoeren.

Enkele opties die wij voor u kunnen plaatsen zijn:

  • Sandwichpanelen voor het dak
  • Warm dak profielplaten
  • Koud dak profielplaten
  • Ongeïsoleerde wandbeplating
  • Geïsoleerde wandbeplating

BETONWANDEN

Het plaatsen van prefab betonwanden, betonplinten en betonwelfsels behoort tot onze diensten. X-Service Plus staat bekend om de zeer hoge montage snelheid, waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. Wij zijn dan ook VCA** gecertificeerd en zijn een zeer betrouwbare partner voor uw montage werkzaamheden.

VCA