STAAL

INDUSTRIEBOUW

logo-vca
kraan

INDUSTRIEBOUW

X-Service Plus, uw partner voor de realisatie van uw industriële gebouwen

Sleutel-op-de-deur

U bespaart veel tijd als u voor uw nieuwe bedrijfsgebouw of uitbreiding hiervan terecht kunt bij één partij. Hiermee zorgt u ervoor dat het bouwproces soepel verloopt en de oplevering volgens planning uitgevoerd kan worden. X-Service Plus is het aanspreekpunt voor de sleutel-op de deur industriële bouwprojecten. Van ontwerp tot en met de realisatie.

Gezamenlijk wordt bekeken hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen bouwen. Dankzij ons technisch inzicht, praktijkgericht denken en het streven naar kwaliteit tot in detail, is bouwen met X-Service Plus een garantie voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uw aanspreekpunt voor Sleutel-op-de-deur, industriële bouwprojecten

Design & Build

Als ‘Design & Build’ onderneming zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van uw bedrijfsgebouw. Heeft u bouwplannen? Neem dan  zo snel mogelijk contact met ons op.

Design and Build

SLEUTEL-OP-DE-DEUR

Dankzij onze multidisciplinaire expertises zijn we in staat om uw projecten sleutel-op-de-deur en volledig in eigen beheer uit te voeren.

 • Engineering
 • Projectorganisatie
 • Grond- en funderingswerken
 • Productie en plaatsing staalconstructie
 • Gevelbekleding in sandwichpanelen, betonpanelen, glas
 • Dakbekleding
 • Poorten, deuren en raamconstructies
 • Betonvloeren
 • E&I (elektrische en instrumentele technieken)
 • Binnenafwerking

Kostprijs van uw bedrijfsgebouw?

Als u ons de nodige informatie verstrekt omtrent de bedrijfsgebouw die u wilt bouwen, maken we voor u geheel vrijblijvend een ontwerptekening met een volledige prijsofferte conform de door u gestelde wensen en eisen.

Stuur ons de volgende informatie:

 1. Plattegrond van het gebouw (een ontwerp van de architect of uw eigen schets)
 2. De hoogte van het gebouw
 3. De hoogte van het dakrand
 4. Komt er een rolbrug in het gebouw, draaglast en overspanning
 5. Type dak- en wandbekledingsmaterialen
 6. Aantal sectionale poorten en deuren

Contacteer ons voor meer informatie over de bouwkosten, werkwijze bij het opzetten van uw bedrijfspand, mogelijkheden van staalconstructies, mogelijke daksystemen en in het algemeen om ondersteuning te krijgen en om uw bouwproject sleutel-op-de-deur te laten uitvoeren.

Handshake

F.A.Q.

X-SERVICE PLUS bedient een breed scala aan industrieën, waaronder metaal en staal, (petro)chemie, land- en zee-toepassingen, opslag- en havenfaciliteiten, energiecentrales en waterzuiveringsinstallaties.

Ons bedrijf biedt professionele diensten aan op verschillende gebieden, zoals assemblage, onderhoud, metaal en glas. Hieronder vallen machineassemblage, laswerkzaamheden, onderhoud van industriële installaties en nog veel meer.

We plannen en implementeren onze projecten zorgvuldig volgens de behoeften van onze klanten. Allereerst identificeren we de behoeften van onze klanten in nauwe samenwerking met hen, en vervolgens plannen we de details van het project met ons professionele team.

X-SERVICE PLUS is uitgerust met een team dat 24/7 beschikbaar is voor noodsituaties. Op elk moment dat onze klanten het nodig hebben, staat ons deskundige personeel klaar om snel en effectief in te grijpen.

Als een bedrijf met een VCA 2-sterrencertificering, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentiële waarden voor ons. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven in elk project en streven ernaar om betrouwbare en uitstekende service aan onze klanten te bieden.

X-SERVICE PLUS voert projecten uit en biedt diensten aan in verschillende regio’s, zowel in heel Europa als internationaal. We hebben een uitgebreid operationeel netwerk om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, waar ze ook nodig zijn.