MONTAGE

MACHINEBOUW

logo-vca

MACHINEBOUW EN INDUSTRIËLE VERHUIZINGEN

INDUSTRIËLE INSTALLATIES MONTEREN EN DEMONTEREN: EXPERTISE EN FLEXIBILITEIT VEREIST!

U wilt nieuwe machines laten installeren in uw bedrijf – of u verhuist en zoekt een partner voor de demontage en montage van uw bestaande installatie?

U bent een machinefabrikant en u zoekt een betrouwbare partner voor de installatie van nieuwe machines bij klanten ? 

DAN BENT U OP HET JUISTE ADRES!

X-Service Plus biedt een full-service aan, in montage en installatie van uw machines.

Industriële montage doen we op een veilige en effectieve wijze, waarbij de verstoring van het reguliere productieproces tot een minimum wordt beperkt. Daarbij zorgen we voor een strikte planning en uitvoering, zodat u uw productiemachines zo snel mogelijk weer kunt laten renderen.

Onze expertise en flexibiliteit uw productiviteit

UW PROFESSIONELE PARTNER

X-Service Plus is uw internationale partner voor de montage en demontage van machnies en productielijnen. Onze werkzaamheden variëren van de montage van een specifiek machine tot een hele productielijn. Reeds in het aanbiedingsfase besteden we de nodige aandacht aan de mogelijke oplossingen die er zijn voor uw uitdaging. Door de correcte inzet van middelen, en de wijze waarop het project kan worden uitgevoerd zijn we in staat de meest efficiënte werkwijze aan te bieden.

GESPECIALISEERDE TEAMS

Het manipuleren van zware apparatuur is vaak een onderdeel van een industriële verhuizing. De inzet van ervaren monteurs en speciale hulpmiddelen als kranen en de juiste transportmiddelen zorgen ervoor dat de meest complexe industriële verhuizingen worden uitgevoerd conform de afgesproken termijnen

MONTAGE CONVEYORSYSTEMEN

X-Service Plus is gespecialiseerd in de montage van “stalen scharnierbandtransporteurs” gaande van kleine spanentransporteurs voor de metaalbewerkingsbedrijven tot “mega”-transporteurs voor recyclingbedrijven;

De jarenlange samenwerking van X-Service Plus met gerenommeerde machinefabrikanten is uitgegroeid tot een sterke partnerschap waarbij we onze klanten wereldwijd een kwalitatieve uitvoering en een flexibele montageplanning kunnen garanderen.

Naast montage van deze installaties kunnen we ook ingezet worden voor de onderhoud van deze installaties.

Zoekt u een professional voor de montage van uw machines of installaties? Dan bent u bij X-Service Plus aan het goede adres.

Onderhoud

INDUSTRIËLE VERHUIZINGEN

X-Service Plus is uw partner voor het (internationaal) verhuis van uw installatie. Eén enkele machine, een specifieke productielijn of een volledige fabriek verhuizen: als specialist in industriële verhuizingen staan wij steeds tot uw dienst.

Onze ervaren teams demonteren uw machines en maken deze klaar voor transport voor verhuis en export. Indien gewenst kunnen we de nodige documenten en lijsten voor export voor u verzorgen.

We verzorgen zowel de mechanische als elektrische montage van de installaties. Bij gebrek aan de originele montageplannen kunnen deze door onze tekenaars hertekend worden, zodat de montage foutloos kan gebeuren.

GEDETAILLEERDE PROJECTVOORBEREIDING

In overleg met u bepalen we de aanpak, van coördinatie tot en met uitvoering, en de planning van de uit te voeren werkzaamheden. Op die manier weet u van tevoren waar u aan toe bent en zorgen we ervoor dat uw productie zo min mogelijk wordt verhinderd.