ONDERHOUD

M

logo-vca

ONDERHOUD VAN INSTALLATIES

Om schade, defecten, gebrekkig rendement en andere ongemakken aan uw installatie te voorkomen, is preventief onderhoud essentieel. Door proactief en op een regelmatige basis uw systemen na te kijken kunt u een goede en betrouwbare werking ervan verzekeren en worden heel wat mogelijke problemen vermeden.

Met andere woorden: u kunt heel wat kosten besparen door een proactieve aanpak. Preventief onderhoud wordt meestal ondergebracht in een onderhoudscontract. De frequentie is te bepalen door onder meer risicoanalyse, eventuele wettelijke voorzieningen en andere data in verband met de installatie.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN GOED ONDERHOUD?

 • LANGERE LEVENSDUUR INSTALLATIE
 • BETROUWBARE EN VEILIGE WERKING
 • MINIMUM AAN STORINGEN
 • LAGERE TOTAALKOSTEN

Correct onderhoud verlengt de levensduur
van uw installatie.

UW PROFESSIONELE PARTNER

X-Service Plus is uw partner voor alle onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties. Door hun jarenlange ervaring en vakmanschap hebben ze de knowhow om in een beschermde omgeving perfecte maintenance te waarborgen.

Onze installateurs en techniekers hebben de nodige trainingen gevolgd om snel van start te kunnen gaan. Indien nodig komt er een gecertifieerde hoogtewerker- of heftruckchauffeur. Ons interventieteam staat 24/24u ter beschikking om te reageren bij dringende situaties.

WAT BIEDT X-SERVICE PLUS PRECIES AAN OP HET VLAK VAN ONDERHOUD?

 • Ervaren onderhoudsteams om uw installaties te onderhouden volgens uw controlelijsten
 • Vaste contractor voor uw productie-eenheden
 • Curatief, preventief en predictief onderhoud
 • Multitechnische werken
  (pneumatica, hydraulica, piping, electra, …)
 • Smering
 • Inspecties
 • Specifieke trainingen en opleidingen van eigen mensen
Maintenance 2

F.A.Q.

X-SERVICE PLUS bedient een breed scala aan industrieën, waaronder metaal en staal, (petro)chemie, land- en zee-toepassingen, opslag- en havenfaciliteiten, energiecentrales en waterzuiveringsinstallaties.

Ons bedrijf biedt professionele diensten aan op verschillende gebieden, zoals assemblage, onderhoud, metaal en glas. Hieronder vallen machineassemblage, laswerkzaamheden, onderhoud van industriële installaties en nog veel meer.

We plannen en implementeren onze projecten zorgvuldig volgens de behoeften van onze klanten. Allereerst identificeren we de behoeften van onze klanten in nauwe samenwerking met hen, en vervolgens plannen we de details van het project met ons professionele team.

X-SERVICE PLUS is uitgerust met een team dat 24/7 beschikbaar is voor noodsituaties. Op elk moment dat onze klanten het nodig hebben, staat ons deskundige personeel klaar om snel en effectief in te grijpen.

Als een bedrijf met een VCA 2-sterrencertificering, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentiële waarden voor ons. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven in elk project en streven ernaar om betrouwbare en uitstekende service aan onze klanten te bieden.

X-SERVICE PLUS voert projecten uit en biedt diensten aan in verschillende regio’s, zowel in heel Europa als internationaal. We hebben een uitgebreid operationeel netwerk om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, waar ze ook nodig zijn.