METAAL

M

logo-vca

UW PROFESSIONELE PARTNER

Staal is niet meer weg te denken in de hedendaagse bouwwereld. Industriegebouwen die met een stalen draagstructuur worden opgebouwd komen hierbij op de eerste plaats. Maar ook bij andere utiliteit, woningbouwprojecten en civiele bouw worden staalconstructies vaak gebruikt zoals bij bruggen, daken, gevels, trappen, balustrades, zuilen en portieken.

X-Service Plus doet in zijn moderne fabriek in Genk meer dan produceren alleen. Bij ons bent u geen klant of leverancier, maar partner. Onze tekenaars zetten ideeën om in een passend ontwerp. Is er al een tekening? Dan beoordelen we deze eerst op produceerbaarheid en op verbetermogelijkheden voordat we gaan produceren.

Samen gaan we voor het beste eindresultaat, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Zo maken wij het verschil!

X-Service Plus beschikt over een ruime werkplaats, ingericht voor zowel lichte als zwaardere constructies.

Bij ons bent u geen klant of leverancier, maar partner.

X-Service Plus, uw partner voor de realisatie van uw industriële gebouwen

Sleutel-op-de-deur

U bespaart veel tijd als u voor uw nieuwe bedrijfsgebouw of uitbreiding hiervan terecht kunt bij één partij. Hiermee zorgt u ervoor dat het bouwproces soepel verloopt en de oplevering volgens planning uitgevoerd kan worden. X-Service Plus is het aanspreekpunt voor de sleutel-op de deur industriebouwprojecten. Van ontwerp tot en met de realisatie.

INDUSTRIEBOUW
Staal 4

Uw partner op het gebied van staalconstructies. Engineering, productie en montage van diverse constructiewerken voor de utiliteit, woningbouw en civiele bouw, van renovatie tot nieuwbouw.

F.A.Q.

X-SERVICE PLUS bedient een breed scala aan industrieën, waaronder metaal en staal, (petro)chemie, land- en zee-toepassingen, opslag- en havenfaciliteiten, energiecentrales en waterzuiveringsinstallaties.

Ons bedrijf biedt professionele diensten aan op verschillende gebieden, zoals assemblage, onderhoud, metaal en glas. Hieronder vallen machineassemblage, laswerkzaamheden, onderhoud van industriële installaties en nog veel meer.

We plannen en implementeren onze projecten zorgvuldig volgens de behoeften van onze klanten. Allereerst identificeren we de behoeften van onze klanten in nauwe samenwerking met hen, en vervolgens plannen we de details van het project met ons professionele team.

X-SERVICE PLUS is uitgerust met een team dat 24/7 beschikbaar is voor noodsituaties. Op elk moment dat onze klanten het nodig hebben, staat ons deskundige personeel klaar om snel en effectief in te grijpen.

Als een bedrijf met een VCA 2-sterrencertificering, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentiële waarden voor ons. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven in elk project en streven ernaar om betrouwbare en uitstekende service aan onze klanten te bieden.

X-SERVICE PLUS voert projecten uit en biedt diensten aan in verschillende regio’s, zowel in heel Europa als internationaal. We hebben een uitgebreid operationeel netwerk om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, waar ze ook nodig zijn.