MONTAGE

M

logo-vca

UW PROFESSIONELE PARTNER

Montage- en demontagewerken vormen sinds begin van de oprichting  de hoofdactiviteit van het bedrijf.
X-SERVICEPLUS heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd bij toonaangevende bedrijven, gespecialiseerd in RWA, Klimaattechniek, Staalbouw en Machinebouw. Dat bewijst de realisatie van de vele nationale als internationale projecten voor onze klanten.

Dankzij partnership-agreements die wij afsluiten met onze vaste klanten, waarborgen wij een betrouwbare en efficiënte samenwerking. Wij dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en voldoen dan ook aan de specifieke afspraken, normen en reglementeringen. Onze flexibele opstelling garandeert ook een tijdige oplevering van de projecten. Een dynamisch team van vakmensen met jarenlange ervaring, opgeleid voor de specifieke expertises  staan steeds klaar voor u. Onder leiding van onze projectleiders worden al uw projecten perfect uitgevoerd.

Wij streven ernaar om in overleg met u het beoogde resultaat te bekomen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, en zich ten volle kan inzetten in uw core business.

Dankzij partnership-agreements die wij afsluiten met onze vaste klanten, waarborgen wij een betrouwbare en efficiënte samenwerking.

RWA (Rook- en Warmteafvoer)

Wij verzorgen de installatie van systemen voor brandventilatie, rookafzuiging, rookluiken en RWA-systemen voor de industrie en de B2B-sector. We bieden op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de brandveiligheidsbehoeften van onze klanten in hun faciliteiten. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om een effectieve afvoer van rook en warmte te verzekeren.

docks

KLIMAATTECHNIEK INDUSTRIE

Samen met onze deskundige teams bieden wij installatiediensten aan op gebieden als natuurlijke en mechanische ventilatie, adiabatische koeling, verwarming en warmteterugwinning.

STAALBOUW

Ons bedrijf verzorgt de montage van lichte en zware staalconstructies zoals industriebouw, bruggenbouw en de montage van diverse gevelbekledingen. Onze projecten worden zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze deskundige teams. Wij bouwen solide en duurzame staalconstructies volgens veiligheidsnormen. Daarnaast bieden wij onze klanten esthetisch aantrekkelijke en functionele oplossingen.

MACHINEBOUW

Met onze uitgebreide kennis van mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische toepassingen demonteren, monteren en installeren wij machines volledig.