MONTAGE

M

VCA_WIT

UW PROFESSIONELE PARTNER

Montage- en demontagewerken vormen sinds begin van de oprichting  de hoofdactiviteit van het bedrijf.
X-SERVICEPLUS heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd bij toonaangevende bedrijven, gespecialiseerd in RWA, Klimaattechniek, Staalbouw en Machinebouw. Dat bewijst de realisatie van de vele nationale als internationale projecten voor onze klanten.

Dankzij partnership-agreements die wij afsluiten met onze vaste klanten, waarborgen wij een betrouwbare en efficiënte samenwerking. Wij dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en voldoen dan ook aan de specifieke afspraken, normen en reglementeringen. Onze flexibele opstelling garandeert ook een tijdige oplevering van de projecten. Een dynamisch team van vakmensen met jarenlange ervaring, opgeleid voor de specifieke expertises  staan steeds klaar voor u. Onder leiding van onze projectleiders worden al uw projecten perfect uitgevoerd.

Wij streven ernaar om in overleg met u het beoogde resultaat te bekomen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, en zich ten volle kan inzetten in uw core business.

Dankzij partnership-agreements die wij afsluiten met onze vaste klanten, waarborgen wij een betrouwbare en efficiënte samenwerking.

RWA

Montage van systemen voor brandventilatie, rookafzuiging, rookluiken en RWA-systemen voor de industrie en de B2B-sector.

docks

KLIMAATTECHNIEK INDUSTRIE

Natuurlijke en mechanische ventilatie, adiabatische koeling, verwarming en warmteterugwinning.

STAALBOUW

Montage van lichte en zware staalstructuren zoals industriebouw, bruggenbouw en het plaatsen van diverse types gevelbekleding.

MACHINEBOUW

Demontage en montage van machines en volledige installaties.
Brede know-how over mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische toepassingen.