OVER ONS

gevel

WIJ

X-SERVICE PLUS is een levendig en dynamisch bedrijf opgericht in 2005, met een team van ervaren professionals, een volledig uitgeruste vloot en een toegewijde werkplaats.

PROFESSIONELE PARTNER

Als betrouwbare partner zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener die een diverse klantenkring bedient in verschillende sectoren. Onze expertise strekt zich uit tot zowel binnenlandse als internationale klanten, en omvat een breed scala aan sectoren.

X-SERVICE PLUS excelleert in het leveren van eersteklas diensten aan industrieën zoals metaal en staal, (petro)chemie, on- en offshore toepassingen, opslag- en havenfaciliteiten, energiecentrales en waterzuiveringsinstallaties. Onze uitgebreide dienstverlening is georganiseerd in vier afzonderlijke afdelingen: Montage, Onderhoud, Metaal en Glas.

KENNIS EN KUNDE

Met ons deskundige personeelsbestand, variërend van ervaren monteurs tot onderhoudsspecialisten, zorgen we voor het onberispelijke onderhoud van uw mechanische, hydraulische of elektrisch aangedreven machines, evenals industriële installaties. Van laswerkzaamheden tot het assembleren van ingewikkelde structuren, we handelen alles af met precisie en expertise.

Naast grootschalige projecten zijn we even toegewijd aan kleinschalige inspanningen. We werken nauw met u samen om optimale oplossingen te identificeren voor specifieke uitdagingen binnen uw productieprocessen, veiligheidsprotocollen en daarbuiten.

KWALITEIT & BETROUWBAARHEID

Bij X-SERVICE PLUS zijn kwaliteit en betrouwbaarheid niet onderhandelbaar. Of het nu gaat om het uitvoeren van projecten of het bieden van doorlopende managementdiensten, we passen onze aanpak aan om aan uw unieke behoeften te voldoen. Onze staat van dienst spreekt boekdelen, omdat we consequent uitmuntendheid leveren binnen onze specialismen. Of u nu een enkele ingenieur, een projectteam of onmiddellijke hulp bij noodgevallen nodig heeft, X-SERVICE PLUS is uw betrouwbare partner.

Ons blijvend succes en de tevredenheid van onze klanten zijn te danken aan onze onwankelbare toewijding aan onze kernwaarden en visie, die als fundament van ons bedrijf dienen.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

MONTAGE

Montage- en demontagewerken vormen sinds begin van de oprichting de hoofdactiviteit van het bedrijf. X-SERVICEPLUS heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd....

ONDERHOUD

Bent u puur geïnteresseerd in maximale prestaties van uw machines of kiest u voor levensduur? Of wellicht een combinatie daarvan? Uiteraard speelt uw budget hier een...

GLAS

Montage- en demontagewerken vormen sinds begin van de oprichting de hoofdactiviteit van het bedrijf. X-SERVICEPLUS heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd. lees meer...

METAAL

Als het om las- en metaalwerk gaat bent U bij ons aan het juiste adres, wij lassen in uw eigen werkplaats of op werf of in ons eigen constructieatelier. Hebt u ervaren lassers nodig...

WIJ BIEDEN UITSTEKENDE SERVICE AAN