OVER ONS

gevel

WIJ

X-SERVICE PLUS is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2005. De onderneming beschikt over professioneel personeel, een volledig uitgerust wagenpark en eigen atelier.

PROFESSIONELE PARTNER

De organisatie is uitgegroeid tot een sterke dienstverlener met opdrachtgevers uit alle hoeken van het bedrijfsleven. Wij voeren opdrachten uit voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren.

X-SERVICEPLUS levert hoogwaardig werk voor o.a. de metaal- en staalindustrie, de (petro)chemie, on- en offshore toepassingen, opslag- en havenbedrijven, elektriciteitscentrales en waterzuiveringsinstallaties. X-SERVICEPLUS biedt een brede waaier van professionele diensten aan die onder 4 afdelingen gegroepeerd zijn. Montage, Onderhoud, Metaal en Glas.

KNOW HOW

Onze goed opgeleide medewerkers, van monteurs tot onderhoudsspecialisten, staan garant voor een optimaal onderhoud aan uw mechanisch, hydraulisch of elektrisch aangedreven machines, industriële installaties, voor alle soorten laswerken en montage van eenvoudige tot zeer ingewikkelde constructies.

Naast grotere projecten engageren wij ons ook voor kleinere werken en projecten. Wij staan u bij voor het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke problemen in uw productieproces, veiligheidsvoorzieningen, enz.

KWALITEIT & BETROUWBAARHEID

Het uitvoeren van deze werkzaamheden kan gebeuren op zowel project- als regiebasis, afhankelijk van uw eisen of de uit te voeren werken. Dit doen wij bij tal van onze klanten in één of meerdere van onze specialiteiten. Of u nu één enkele (tijdelijke) monteur of mecanicien, een projectteam of hulp bij calamiteiten nodig heeft, X-SERVICEPLUS zorgt ervoor.

Ons succes en de tevredenheid van onze klanten zijn te wijten aan onze visie en waarden die de pijlers van ons bedrijf vormen.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

MONTAGE

Montage- en demontagewerken vormen sinds begin van de oprichting de hoofdactiviteit van het bedrijf. X-SERVICEPLUS heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd....

ONDERHOUD

Bent u puur geïnteresseerd in maximale prestaties van uw machines of kiest u voor levensduur? Of wellicht een combinatie daarvan? Uiteraard speelt uw budget hier een...

GLAS

Montage- en demontagewerken vormen sinds begin van de oprichting de hoofdactiviteit van het bedrijf. X-SERVICEPLUS heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd. lees meer...

METAAL

Als het om las- en metaalwerk gaat bent U bij ons aan het juiste adres, wij lassen in uw eigen werkplaats of op werf of in ons eigen constructieatelier. Hebt u ervaren lassers nodig...

WIJ BIEDEN UITSTEKENDE SERVICE AAN